Το Φροντιστήριο μου

Ομήρου 34, Νέα Σμύρνη

Το Φροντιστήριό μου

Το Φροντιστήριό μου στην πλατεία Νέας Σμύρνης αλλάζει τον τρόπο διδασκαλίας

Το Φροντιστήριό μου ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στη φροντιστηριακή εκπαίδευση.

Ο εναλλακτικός τρόπος διδασκαλίας και οι άρτια καταρτισμένοι καθηγητές μας που μετρούν χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης, βοηθούν, σε συνδυασμό με το πλούσιο υποστηρικτικό υλικό, τους μαθητές να κατανοήσουν σε βάθος τη διδακτέα ύλη, χωρίς να χρειάζεται να στηριχθούν στη στείρα αποστήθιση.

Το μάθημα στο – Το Φροντιστήριό μου – είναι ευχάριστο για τους μαθητές, αφού αξιοποιούμε πλήρως την τεχνολογία μέσω της χρήσης του διαδραστικού πίνακα κατά την παράδοση και της πλατφόρμας του e-class. Δίνουμε βάση στην ποιότητα της διδασκαλίας που γίνεται αποτελεσματικά και με υπευθυνότητα. 

Στόχος μας είναι οι μαθητές να φεύγουν από την τάξη χωρίς απορίες. Προσεγγίζουμε εξατομικευμένα τον κάθε μαθητή, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις ανάγκες του: το σύστημά μας δεν είναι “τυποποιημένο”, γι’αυτό και εγγυάται την επιτυχία του μαθητή τόσο σε επίπεδο σχολικών μαθημάτων όσο και στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Το Φροντιστήριό μου βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο με λεωφορείο και τραμ, τόσο από το Κέντρο της Αθήνας, την Καλλιθέας και τις γύρω περιοχές, όσο από τα Νότια Προάστια.

  • Ολιγομελή Τμήματα – Διαδραστικοί Πίνακες – Διαρκής Ενημέρωση Γονέων

Το Φροντιστήριο μου

Ομήρου 34 – Νέα Σμύρνη

Τηλ. 21 0935 5565

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ