Το φροντιστήριό Μου

Ο σκοπός μας...

Η μετάδοση γνώσεων στο μαθητή, η δραστηριοποίηση των εσωτερικών δυνάμεων και δεξιοτήτων που προϋπάρχουν σε αυτόν, η υποβοήθηση της κατεύθυνσης του μαθητή και η σχεδίαση του μέλλοντος που διαλέγει, που του αρέσει και που του ταιριάζει.

“Ως καθηγητής πιστεύω πως ο ρόλος μας στη ζωή ενός μαθητή υπερβαίνει την παροχή μιας εξαιρετικής εκπαίδευσης. Εφόσον οι μαθητές περνούν τόσο μεγάλο μέρος του χρόνου τους στην τάξη μας, εναπόκειται σε εμένα και τους καθηγητές συνεργάτες μου να κάνουμε το φροντιστήριο ένα θετικό και εμπνευσμένο περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να κάνουν την καλύτερη δουλειά τους και να είναι ο καλύτερος εαυτός τους. ”

Στέλιος Γεωργιάδης
Καθηγητής & Διευθυντής Σπουδών

Η μέθοδός μας για την επιτυχία...

1. Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού

2. Καθοδήγηση από έμπειρους και δημιουργικούς καθηγητές με κύριο άξονα την κατά άτομο προσαρμογή του μαθήματος στον τρόπο μελέτης και εξάσκησης που ταιριάζει στον εκάστοτε μαθητή.

3. Ενσυναίσθηση. Στηριζόμαστε στην ικανότητα των εκπαιδευτικών να κατανοούν την κατάσταση, τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και το άγχος των παιδιών στοχεύοντας στις ψυχοσυναισθηματικές ανάγκες τους.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες?

Κλείστε ένα ραντεβού με τον υπεύθυνο σπουδών και ενημερωθείτε περεταίρω! Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας…

Χρόνια Λειτουργίας
+
Έμπειροι Καθηγητές
+
Μαθητές
+
Επιτυχία κάθε χρόνο
%+
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο